In the picture nl

Take what you need and give what you can!

TAKE WHAT YOU NEEDTake what you need and give what you can!

November 2015, Veldhoven –
We mogen het eindelijkbekend maken. Mi Moneda krijgt er dit najaar een zusje bij!
Vanaf november is het nieuwe merk verkrijgbaar bij juweliersen fashion stores door heel Nederland. Onder de naam Take What You Need by Mi Moneda, zal het verwisselbaresieradenmerk menig mode-hart sneller doen kloppen!

Inspired by

women from all over the world
Tijdens een

van haar vele trips in Amerika kwam founder & designer Michelle Mentrop op het idee om een verwisselbare bar necklace te ontwerpen. “Mi Moneda is verkrijgbaar in 32 landen en we hebben dit jaar een kantoor geopend in Amerika. Ik reis daarom de hele wereld over en overal trekken sieraden mijn aandacht. Als sieraden ontwerpster raak je geïnspireerd door wat andere vrouwen dragen, uitstralen en waar ze zich prettig bij voelen.”, aldus Michelle.

The story behind
Vooral dat ‘prettig voelen’ vindt Michelle erg belangrijk. “We maken ons soms zorgen om onbelangrijke zaken. Dit brengtme terug naar mijn roots, de basis waar het echt om draait Niet alleen hebben de sieraden van TWYN een bijzondere in het leven. Iedereen heeft wel iets wat je op een bepaald moment in je leven kunt gebruiken. Nieuwe dromen, een beetje liefde of happiness. Vanuit die gedachte is Take What You Need by Mi Moneda geboren.”

The perfect gift
De trendy bar necklaces en bracelets zijn al verkrijgbaar vanaf €44,95, met daarop de tekst Inspire en een veertje. Deze veer staat symbool voor overwinning en het boeken van vooruitgang. Het verwisselbare bar systeem maakt het vervolgens mogelijk om van behoeftes te wisselen, zoals een flinke dosis geluk, passie, magic of kracht! Daarnaast maak je je outfit compleet met de ringen en armbanden met een inspirerende tekst, die perfect matchen bij de bars.

Be the Designer
Naast de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende bars die Take What You Need voor je heeft ontworpen, is het ook mogelijk om een nóg persoonlijkere touch aan je sieraad te geven door je eigen bar te creëren. Een betekenisvolle datum, een tekening of schets, een handgeschreven tekst van je geliefde, alles is mogelijk!

Trendy & fashionable
Niet alleen hebben de sieraden van TWYN een bijzondere boodschap, ze zijn ook nog eens erg stijlvol! Door de minimalistische uitstraling van de bar necklace is deze perfect te combineren met andere colliers en zo een layered jewelry look te creëren. Dé sieradentrend van dit najaar! Leuk om te geven én om te krijgen.

www.takewhatyouneed.com

Take what you needand give what you can!