Rebel&Rose
In the picture nl,  Juwelen

Rebel & Rose: wat goed is komt snel

Een sieradenmerk dat in anderhalf  jaar tijd zó populair wordt dat het te koop is bij ruim 360 juweliers in 4 verschillende landen, moet wel bijzonder zijn. Rebel & Rose is zo’n merk. De armbanden worden gedragen door mannen en door vrouwen. Rebel & Rose is in korte tijd populair geworden bij een brede groep consumenten én bij veel artiesten.

Ervaring

Toen de geestelijk vaders (en moeders) met Rebel & Rose begonnen, hadden ze al ruime ervaring in grote fashion horloges. Daarom begrepen zij dat horloges tegenwoordig niet meer worden gedragen om te zien hoe laat het is, maar om mee gezien te worden. Het horloge als fashion statement dus. Vanuit die gedachte gingen zij eerst hun horloges ‘versieren’ met armbanden. Zo ontstond al snel het plan om zelf sieraden te gaan ontwerpen. Niet zomaar sieraden, maar tegendraadse armbanden die tegelijkertijd stoer, urban, modieus, Italian, dandy, music, ‘live your life’ en lief zijn.

Veel keuze

Rebel & Rose spreekt zowel de lieve als de stoere kant van de drager aan. De armbanden zijn mooi, modieus en maken vrolijk, maar zijn tegelijkertijd rebels en tegendraads. Ze zijn voor mensen met een eigen mening en een sterke wil. Avontuurlijke mensen die houden van fashion, genieten van het leven en graag de gebaande paden verlaten. Rebel & Rose armbanden laten zich uitstekend combineren met andere (Rebel & Rose) armbanden, maar bijvoorbeeld ook met horloges (mix and match). Immers, wie eigenwijs is, doet het op zijn of haar manier. Maakt eigen creaties en vindt elke dag opnieuw de mode uit. Daarom  biedt Rebel & Rose een uitgebreide collectie die continue wordt aangevuld met nieuwe modellen zodat de klanten kunnen blijven variëren.

Bijzondere namen

Ook de namen van de diverse collecties maken duidelijk dat Rebel & Rose niet het zoveelste sieradenmerk is. Dat het hier gaat om een merk dat vastberaden is om nieuwe trends te zetten. Zo is de collectie met de naam ‘4 the roses’ lieflijk en vrouwelijk. Terwijl de armbandenreeks ‘More balls than most’ bedoeld is voor mensen met lef. ‘Lionhead’ moet je een gevoel van onaantastbaarheid geven. En voor mensen die graag een lederen armband dragen, is er ‘Absolutely leather’. Een serie armbanden die stuk voor stuk met de hand zijn gemaakt in een eigen atelier op Bali. Recent is een collectie opvallende dameskettingen met dubbele hanger (vóór- en achterzijde) aan het assortiment toegevoegd. En ook die heeft een passende naam gekregen: ‘Twice the attention’.

Sterke groei

Rebel & Rose laat de drager volledig vrij. En biedt slechts fraaie bouwstenen waarmee hij of zij een eigen stijl kan ontwikkelen. Dat is in een recordtempo in Nederland en België aan het lukken, maar zal al snel grensoverschrijdend blijken te zijn. Want de grenzen van de groei zijn wat Rebel & Rose betreft nog lang niet bereikt. Met dank aan de winkels die de kracht van het merk zien en de Rebel & Rose dragers. De vrijdenkers die geen trends volgen, maar trends zetten!

Interesse?

Als u interesse heeft in Rebel & Rose kun u telefonisch of per email contact opnemen met World Time Trading: 02 880 52 09 – info@rebelandrose.be