VDBVR AURODESIGN
In the picture nl

Wij smeden buitengewone banden

Fijne Belgische kwaliteit

Goudsmederij VdB&VR is een toonaangevend familiaal productiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van trouwringen, partnerringen en vriendschapsringen.

VdB&VR biedt een enorme keuze gaande van klassieke, traditionele stijl tot hand-made en trendy designs. Kies je voor goud of eerder platina, voor palladium, edelstaal, black steel, titanium of zilver ? Houd je van duurzame schitterende briljanten of ga je eerder voor betaalbare zirkonia? Heeft jouw klant een beperkt budget of zoek hij of zij net die unieke exclusieve ring?

VdB&VR garandeert altijd een fijne kwaliteit door een combinatie van innovatieve productiemethoden en traditionele ambacht.  Alle ringen zijn dan ook voor 100% vervaardigd in België.

Het ontwerpen van een nieuw model is teamwork

Het eigen team van designers combineert ambachtelijke methoden met de nieuwste technieken CAD/CAM om de ring te ontwerpen.  Het is een continue proces waarbij ze geïnspireerd worden door ideeën van klanten en het bezoeken van internationale juwelenbeurzen.

Jaarlijks worden nieuwe unieke modellen in de collecties geïntroduceerd.  Hun missie bestaat erin om zowel trendy als tijdloze klassiekers voor ieders budget op de markt te brengen.

De eerste stap voor het maken van je ring begint zo

De productie start met het samenstellen van de legering om vervolgens buizen te gieten in diverse metalen zoals goud 18K, 14K, 9K, palladium (Pd500) en zilver.

Mogelijk bestaan er andere methoden om gouden buizen te maken in de juiste maat en dikte, maar dit ambachtelijke proces waarbij een kracht van 70.000 kg op de buis gezet wordt, garandeert een extreem sterke ring.

De hoogtechnologische productiemethoden worden uitgevoerd door middel van CNC draaibanken, freesmachines en innovatief gecombineerd met bijna 70 jaar goudsmeedambacht wat een garantie geeft voor een fantastische kwaliteit. Zowel voor de ringen in edele metalen (goud, platina en palladium), als voor de ringen in edelstaal, zwart staal, titanium en zilver.

Aurodesign – omdat het enige tastbare na je bruiloft je ring is

De collectie trouwringen Aurodesign is een mooi voorbeeld van de verscheidenheid aan stijlen en keuze aan trouwringen voor de toekomstige trouwers. Met het actuele aanbod aan trouwringen wil men de koppeltjes de mogelijkheid geven om binnen ieders budget de ideale trouwring te vinden. De Ringconfigurator is daarom een zeer handige tool voor onze juweliers om samen met de koppels hun ideale ring samen te stellen.  U als juwelier speelt in het advies een bevoorrechte rol.

In de collectie Aurodesign bevinden zich ook 3 van onze absolute toppers. Namelijk de Aurodesign 8888rdx/60 & 8889rdx/60, Aurodesign 8785-w40 & 8786-w/30, Aurodesign 453-b/40 453-b/40.    Heel uiteenlopend qua stijl, maar ook qua budget.

In haar eigen atelier ontwerpt Aurodesign ook graag ringen à la carte. Extra diamanten of variaties op bestaande modellen, bijna alles is mogelijk.

Van den Bosch & Van Ranst BVBA
Brechtsebaan 38  –  2900 Schoten
03 680 17 50
www.vdbvr.be