Vakblad online

Jewels & Watches November 2018

Zet al uw energie in voor het eindejaar!

Wellicht zijn op dit moment de merendeel van uw eindejaarsbestellingen in behandeling bij uw leveranciers en bent u weldra in blijde verwachting.  U verheugd zich op de dag dat deze geleverd worden in uw winkel.  Maar heeft u er al bij stil gestaan hoe u de promotie van die nieuwe collecties gaat voeren, social media, print, event, het zijn maar enkele voorbeelden van wat mogelijk is. 

Verderop in uw vakblad vindt u een zeer uitgebreid artikel vanwege collega Esther die u heel wat nuttige tips en tricks aanreikt om van uw eindejaarsfeesten een waar succes te maken. Het blijft hoe U het draait of keert nog steeds de belangrijkste periode van het jaar. 

Verder vindt u gewoontegetrouw heel gevarieerde artikels doorspekt met de laatste nieuwe tendenzen. Onze journalisten stellen u deze keer een keure aan artikels voor over India, de Spinel, een edelsteen die heel vaak verward wordt met de robijn en de ongelooflijke Paul Van Hoeydonck, Belgisch kunstenaar waarvan het standbeeldje ‘Fallen Astronaut’ op de maan staat te pronken….

En daarnaast gaan we persoonlijk op bezoek bij een aantal (inter)nationale juweliers en Belgische ontwerpers, die er dankzij hun dynamisme en creativiteit uit springen en dat we ook hun verhaal brengen. 

Ik wens u heel veel leesplezier en dat de eindejaarsfeesten een echt succes mogen zijn. 

Hoofdredacteur

Ronny van Cutsem