In the picture nl,  Juwelen

H. Gringoire, ontwerper van dromen sedert 130 jaar

Het Huis H. Gringoire, ontwerper van dromen sedert 130 jaar

De juweliersattitude

 

 


Gringoire, juwelier-ontwerper sedert 1880 stelt een juwelencollectie voor die bezet is met edelstenen en die aan alle stijlen kan voldoen. Het is zijn wens om creatieve damesmodellen voor te stellen die gemakkelijk te dragen zijn en tegen een zachte prijs kunnen aangeschaft worden. De filosofie van H. Gringoire bestaat erin te verrassen om te verleiden, altijd en steeds meer.

Gringoire ontwerpt, maakt en verdeelt al meer dan 130 jaar juwelen. De juwelen worden met de hand, door ambachtelijke juweliers gemaakt, uit 18-karaats goud en andere nobele materialen. Wij stellen u hier twee collecties voor.

Echappée bleue (Een vleugje blauw)

Door één van de topkleuren van het seizoen te herinterpreteren, presenteert H. Gringoire een duo van creaties die een ode brengen aan de blauwe kleur op een poëtische achtergrond. Chique en hypnotisch nodigen deze juwelen uit om bewonderd te worden!

Versierd met wit goud laten deze modellen de centrale, delicaat geslepen steen prachtig tot zijn recht komen. Het lijkt wel of je een schilderij bewondert, een edelsteen omrand met een diamanten pad… dat je stap voor stap betovert.

Eclosion Gourmande (Begerige ontluiking)

Beantwoordend aan de actuele XXL-tendens, onthult H. Gringoire een nieuwe juwelenlijn met weelderige volumes en verrukkelijke rondingen. Visueel effect gewaarborgd!

Deze weelderige maar toch elegante creaties mikken op een koepel van roze saffieren en diamanten om de blikken te betoveren. De ontwerpen zijn bezet met fijn geslepen edelstenen van contrasterende groottes die met duizenden vonkjes schitteren en de modellen tot leven brengen. Voor diegenen die durven en indruk willen maken!

Agent voor België en het Groothertogdom Luxemburg:
dhr. Halleux – +32 475 24 63 80

Jf.halleux@gmail.comwww.h-gringoire.fr

Vacature Agent voor Nederland