Sophie Janssens
Non classé @en

Uw winkel start bij Diadema

Als trots familiebedrijf biedt Diadema u zowel ervaring als een eigentijdse en frisse kijk op uw winkel.  Interieurarchitecte Sophie Janssens versterkt het bedrijf die vader Guido 40 jaar geleden heeft opgestart.

VAN ONTWERP TOT TOTAALCONCEPT

Diadema heeft als ontwerpbureau alle winkelinrichtingen in de vingers, met een specialisatie in optiek- en juwelenzaken en dit over heel België.

Van ontwerp tot gedeeltelijk of totaalconcept zijn er verschillende mogelijkheden waarop de samenwerking van start kan gaan.

Op eenvoudige afspraak komt Sophie in uw zaak ter plaatse voor een kennismakend gesprek met opmeting, waarna vrijblijvend een 3D-ontwerp en prijsraming wordt voorgesteld.

“Als de winkel het instrument is van de handelaar, is er niets dat zo mooi klinkt als een goede verkoop”

HET BELANG VAN HET INTERIEUR VAN UW JUWELENZAAK

Het interieur van een juwelenzaak vertegenwoordigt een specifieke niche binnen de winkelinrichting. Speciale aandacht aan circulatie, toegankelijkheid, verlichting en productpresentatie is vereist. Ook de etalage is een fundament in de juwelenzaak. Een grondige analyse van het veiligheidsaspect is een must.

Tot slot valt het belang van innovatie niet te onderschatten: een vernieuwde winkel zorgt niet alleen voor de groei van nieuw cliënteel, uw onderneming wint beslist in marktaandeel en bouwt uw merkwaarde verder uit.

Bijgevolg zijn er redenen genoeg om een restyling van uw winkel te overwegen.

De vaste equipe van Diadema werkt snel en doeltreffend samen, zo blijft de vooraf geplande timing onberispelijk.

In jarenlange samenwerking met ervaren uitvoerder LVH Houtbewerking uit Zwevegem verzekert Diadema zo budgetbeheersing, projectplanning, kwaliteitscontrole en meer in het bijzonder de klant-tevredenheid.

Meer info : www.diadema.be