Vakbeurs

Inhorgenta München 12-15 februari

messestandInhorgenta Münich

Van 12 t/m 15 februari 2016

Nieuw concept voor hal B1 Fine Jewelry 
Tijdens INHORGENTA MÜNCHEN 2016 wordt hal B1 een plek voor de presentatie van de luxe sieradenmerken en de horlogemerken bevinden zich voortaan in hal A1. De structuur van de hallen die is voorzien van een nieuw ontwerp maakt het voor de bezoekers van de beurs INHORGENTA MÜNCHEN mogelijk om een beter overzicht van het geheel te hebben en biedt de standhouders een ideale omgeving voor de presentatie van hun collecties.

Registreer nu!

Een sfeer van luxe
Van 12 t/m 15 février 2016 zal de hal B1 Fine Jewelry de bezoekers verrassen met een gloednieuwe presentatie. Een vernieuwend ontwerp versterkt de sfeer van luxe en doet de exclusieve collecties van de standhouders nog beter tot hun recht komen.
Tijdens een modeshow worden er geselecteerde sieraden op het podium tentoongesteld en op die manier wordt deze spectaculaire beurs met exclusieve sieraden helemaal compleet gemaakt.
“Een nieuwe binneninrichting, artistieke installaties en een exotische tuin vormen in de toekomst, samen met de stands van onze standhouders, een unieke beurservaring”, aldus Klaus Dittrich, Algemeen Directeur van Messe München: “Met het licht hebben we ook het kleurconcept van de hal helemaal veranderd. Bronzen en warme gouden nuances creëren voortaan een perfecte sfeer voor de standhouders en de bezoekers van INHORGENTA MÜNCHEN.”

Een nieuw en veelbelovend concept

De terugkeer van enkele vroegere standhouders bewijst ook dat het nieuwe concept van de beurs de mensen overtuigt. De sieradenfabrikanten Schaffrath, Henrich & Denzel en Ehinger-Schwarz stellen in 2016 hun hoogwaardige collecties ten toon in hal B1. Christian Schaffrath, Algemeen Directeur en eigenaar van Schaffrath GmbH en Heiko Nölke, Algemeen Directeur van Henrich & Denzel,
zijn het met elkaar eens wat de reden van dit besluit was: “We hebben een sieradenbeurs nodig in Duitsland die efficiënt is en van hoge kwaliteit. We waren al enige tijd in gesprek met INHORGENTA MÜNCHEN en diverse vertegenwoordigers uit de sector. Er is hard gewerkt achter de schermen en de beurs heeft voor volgend jaar hele goede concepten ontwikkeld.
We geloven dat we onze gemeenschappelijke krachten hiermee hebben ontdekt en dat we elkaar nu meer waarderen.”

Ook aan de gastronomie wordt gedacht

In hal B1 zijn er ruime kamers waar de bezoekers kunnen uitrusten en met elkaar kunnen praten. Natuurlijk is er ook aan culinair plezier gedacht: een nieuw gastronomisch restaurant van Käfer verwelkomt de bezoekers in een exotisch decor. Kortom: de nieuw ontworpen hal B1 van INHORGENTA MÜNCHEN 2016 biedt de standhouders en bezoekers voortaan een perfecte sfeer voor een inspirerende beurs die vast een zeker een succes zal worden.

Ga voor meer informatie naar www.messe-muenchen.de