Non classé @en

V-Race GMT Alarm

V-Race BlueDe praktische en tegelijk chiqueue V-Race GMT Alarm is gemaakt voor de zakenman die een uurwerk wil dat niet alleen functioneel maar ook stijlvol is. Het is verkrijgbaar in een nieuwe, marineblauwe versie, een kleur die momenteel erg trendy is. Het marineblauw overheerst de wijzerplaat en de armband van alligatorleder, die gecombineerd zijn met een kast van opgelegd goud. Het contrast van het geheel is gesofisticeerd en nieuw.  Het Versace logo op de lunette is duidelijk aanwezig en onderscheidt dit uurwerk van andere merken. Het uiterst precieze kwartsmechanisme voldoet aan alle eisen van het Zwitsers kwaliteitslabel. De tweede tijdzone wordt aangegeven door de rode pijl op de schaal van 24 uur. Hij kan worden aangepast met de knop op 2 uur.

Het wektijdstip wordt aangegeven met de blauwe pijl en kan worden aangepast met de knop op 4 uur.  Het venstertje met de datum en de secondenwijzer accentueren de technologische kant van dit uurwerk.

De V-Race GMT Alarm is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen. Zo is er een versie met een kast van grijs staal en een verzilverde wijzerplaat, die het een klassieke en absoluut mannelijke uitstraling geven.

Blanpain Distribution NV