Horloges,  Juwelen

Een blijk van liefde by Thomas Sabo

VISULE tHOMAS SABO FALL 2015Een blijk van liefde by Thomas Sabo

Collectie herfst 2015-2016

Lieve woordjes, een motto, een bijzondere datum worden onsterfelijk in een persoonlijke gravure: de nieuwe collectie Love Bridge van THOMAS SABO vereeuwigt bijzondere momenten of emotionele boodschappen op fijne bandjes en ronde hangertjes. ‘Make Memories Last’ is de boodschap. Dankzij de grote variëteit van stijlen en kleuren, van Rebel tot Glam Girl, is er een Love Bridge voor elke look!

De collectie Glam & Soul is een elegante, stijlvolle verrijking van de herfstwinterlooks 2015: de tuin van Fatima bekoort met door Indiase tuinen geïnspireerde grafische concepten, PEARLS is een nieuwe interpretatie van de klassieke parels, aangevuld met bloemenmotiefjes. De EAR JACKETS en de MIDI RINGS zijn ongetwijfeld de nieuwe musts van het seizoen: schitterende zirkoontjes of doodshoofdjes voor een echte Urban Chic! De nieuwe motieven Infinity en Animals vullen de collectie KARMA BEADS aan. Ze telt nu meer dan 160 kraaltjes: stuk voor stuk subtiele creaties in de Karma-stijl van THOMAS SABO! De rechthoekige dameshorloges zijn onweerstaanbaar vrouwelijk, met een lotusbloem op de wijzerplaat als glamouraccent.

Herencollectie
In de lijn REBEL AT HEART van THOMAS SABO geven de armbandjes van gevlochten leer of van staal, met originele sluitingen, van de collectie UNITY de trend van het uniseks sieraad een nieuwe dimensie: onmisbare accessoires om de pols allure te verlenen! De herenhorloges gaan voor grijs of trendy kastanjebruin en accenten van roze goud, met leren bandjes in racestijl of van hagedis. Essentiële componenten van een geslaagde mannenlook.

Over THOMAS SABO

THOMAS SABO, een internationale leider in juwelen, horloges en accessoires, ontwerpt en commercialiseert lifestyleproducten voor mannen en voor vrouwen. Het bedrijf werd in 1984 door Thomas Sabo gesticht in Lauf an der Pegnitz, in het zuiden van Duitsland, en is nu op vijf continenten vertegenwoordigd met 280 boetieks en ongeveer 1.750 medewerkers. In het hoofdkwartier van THOMAS SABO werken ongeveer 460 mensen. THOMAS SABO werkt bovendien wereldwijd samen met circa 2.600 commerciële partners en met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen.

WWW.THOMASSABO.COM