Vakblad online

Jewels & Watches herfst 2015

Doorblader uw vakbladJewels & Watches info herfst 2015t

New and improved

Inderdaad, u heeft het zeker al gemerkt, uw vakblad heeft een grondige restyling ondergaan. Niet enkel de ‘look and feel’ werd opgewaardeerd, maar in de toekomst zal u uw geliefde artikels kunnen lezen gespreid over meer pagina’s. Informatie en duiding overzichtelijk brengen is belangrijk in de media en de visuele aspecten mogen hierbij niet onderschat worden. Daarom werd er gekozen om in de toekomst met grotere en krachtigere foto’s te werken.   Het ganse redactieteam heeft er achter de schermen maanden aan gewerkt. Wij hopen alvast dat u het resultaat kan waarderen, geef ons gerust uw mening via een bericht op één van onze Facebook pagina’s of via ronny@belgobijoux.be

En wellicht heeft u de afgelopen maanden ook van hot naar her gelopen om die vele vakbeurzen en opendeurdagen van leveranciers bij te wonen, kan best vermoeiend zijn als je het mij vraagt. Hopelijk heeft u intussen wel de juiste keuze gemaakt voor de eindejaarsaankopen. Mocht dat toch nog niet het geval zijn, dan kan u met dit laatste nummer van het jaar u nog snel oriënteren.

Wij genoten in elk geval van de vele waardevolle contacten tijdens de Najaarsbeurs in Utrecht en Orotempo in Brussel. U vindt er alvast een bondig verslag van terug in dit nummer. Daarnaast hebben we ruim aandacht voor smart watches, een trend waar we nu eenmaal niet kunnen naast kijken. We bekijken vooral wat er voor u als juwelier als meerwaarde in zit en hoe u dit nieuwe product verkocht kan gaan krijgen.

Daarnaast ook aandacht voor beloftevolle initiatieven, zoals de jonge goudsmid en juweelontwerpster Céline Roelens uit Oudenaarde, die als enige Belg genomineerd is voor de HRD Awards 2015. Een knappe en uitzonderlijke prestatie op zich die we van dichtbij willen volgen, de updates kan je volgen via onze social media.

Verder rest er mij u nu al een heel goed seizoen toe te wensen in de voorbereiding naar het eindejaar. Probeer origineel, creatief en vernieuwend te zijn om klanten te lokken naar uw zaak. Heeft u een originele aanpak en wenst u deze graag te delen met ons, contacteer ons dan via één van de kanalen hieronder.

Tot heel binnenkort !

 

Ronny Van Cutsem