In the picture nl

Verhuizing van firma De Bie,

Het verhaal gaat verder

Vijfentachtig jaar geleden werd verpakkingsbedrijf De Bie opgericht in Antwerpen. Om vervolgens in 2012 te verhuizen naar Heist-op-den-Berg. Vandaag is het tijd voor een nieuw verhaal in een nieuwe vestiging. Meer bepaald in Tenneville, een landelijk gelegen dorpje in de provincie Luxemburg waar we door de lokale overheid met open armen werden

ontvangen. In een nieuwbouwpand op het eerste ecologische industrieterrein van België bouwden we een modern atelier in functie van oude, ambachtelijke machines. Want de traditionele werkwijze uit lang vervlogen tijden blijft onmisbaar voor het maatwerk dat we vandaag leveren. Het manueel productieproces verklaart ook de betrokkenheid van onze vakmensen in het atelier.

Geleidelijke groei

Gedreven door hun passie voor het métier toonden zij zich bereid om mee te verhuizen naar de andere kant van het land. Om te midden van de rust en de groene natuur in een stressvrije omgeving te werken. Kwaliteitsproducten kunnen immers alleen in de beste omstandigheden worden gemaakt. Daarom werken wij ook uitsluitend met fabrikanten uit Europa die produceren volgens onze waarden en normen. De investering in een nieuw pand geeft ruimte voor expansie maar we zullen erover waken dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit waarvoor we garant staan. We kiezen dan ook heel bewust voor geleidelijke groei.

De waarden uit het verleden blijven onze leidraad voor de toekomst.

Nieuw adres

Debie Etalage
Au-Gris-Han 9
6970 Tenneville