In the picture nl

Afspraak in Trade Mart Brussels, 30 en 31 augustus

Logo_40years_TradeMartBrussels Afspraak in Trade Mart Brussels, 30 en 31 augustus
Fashion & Accessories Happening

Stap het nieuwe modeseizoen goed voorbereid binnen

Op zondag 30 en maandag 31 augustus vindt de Fashion & Accessories Happening plaats in Trade Mart Brussels. 95 exposanten zullen er tijdens deze tweedaagse 300 merken voorstellen aan de retailer. Deze exposanten in kleding, accessoires en fantasiejuwelen zullen er met andere woorden hun nieuwe herfst- en wintercollecties, beschikbaar uit voorraad, tonen aan de detailhandelaars. Een niet te missen afspraak om het nakende modeseizoen goed voorbereid in te gaan…

Focus op inspiratie!

Bij hun aankomst in Trade Mart Brussels zullen de bezoekers kunnen genieten van een productpresentatie in de tunnel naar het Atrium, alsook in het Atrium zelf. Doordat de exposanten hun nieuwe collecties zullen voorstellen op diverse mannequinpoppen en in presentatieblokken, zal de professional ongetwijfeld een goed beeld krijgen van het volgende modeseizoen. Om deze ervaring nog te versterken, wordt er op zondag 30 augustus om 12u een korte modeshow in het Atrium gelopen. En dat is niet alles, want in de namiddag worden er in 7 verschillende showrooms verschillende defilés gehouden. Iedere passage met 2 mannequins zal ongeveer 15 minuten duren.

Een adempauze kan genomen worden aan de koffiestanden op de A-verdieping waar Trade Mart Brussels gratis koffie aanbiedt.

Laat u helpen door onze Cash & Carry Boy

Ook de Cash & Carry Boy is opnieuw paraat tijdens de Fashion & Accessories Happening.
Nadien is hij er opnieuw elke maandag om de bezoekers te helpen hun aankopen naar de wagen te transporteren. Een service die Trade Mart Brussels maar al te graag aan haar bezoekers aanbiedt. Cash & Carry wint steeds meer aan belang en veel exposanten hebben hierdoor wekelijks nieuwigheden. Naargelang hun behoeften, kunnen retailers iedere week nieuwe aankopen doen in Trade Mart Brussels. Minder risico en steeds up-to-date!

www.trademart.be