In the picture

GAME, SET & PERFECT MATCH

GAME, SET & PERFECT MATCH

Aan de vooravond van de Australian Open 2014 verrasten SEIKO en toptennisser Novak Djokovic de tennis- en horlogewereld met de aankondiging van een bijzonder  dubbelspel: SEIKO is vanaf 10 januari voor minimaal 3 jaar lang de officiële Watch Partner van de huidige nummer 2 op de ATP ranking list.

Perfect Match
Djokovic en SEIKO vormen een perfect match vanwege de filosofie die het Japanse topmerk en de toptennisser delen: Dedicated to Perfection, en vastbesloten om altijd ‘One Step Ahead of the Rest’ te zijn. Een instelling waardoor Djokovic als de meest aansprekende tennisser van dit moment geldt en die SEIKO tot ’s werelds innovatiefste horlogemerk maakt. In de afgelopen jaren was SEIKO als Watch Partner al actief op het hoogste voetbalniveau (FC Barcelona) en in de topatletiek (Darya Klishina).

24/7
SEIKO kan Djokovic niet helpen om wedstrijden te winnen. Maar we hebben een serie horloges ontwikkeld die Novak – vanaf nu – 24/7 gaan ondersteunen om in ieder aspect van zijn leven zijn tijdmanagement te verbeteren. Voor trainingen heeft Djokovic een sportieve chronograaf uit de Sportura collectie gekozen. Bij officiële gelegenheden gaat hij een stijlvolle Premier Kinetic Perpetual horloge dragen. Tijdens sportieve activiteiten buiten de tennisbaan gaat een stoer SEIKO Divers horloge hem vergezellen. Maar zijn belangrijkste horloge gaat waarschijnlijk het SEIKO Astron GPS Solar horloge worden dat hem vandaag in Melbourne hoogstpersoonlijk wordt overhandigd door Shinji Hattori, de president van Seiko Watch Corporation. De Astron GPS Solar is het enige analoge horloge ter wereld dat zich via GPS technologie razendsnel aan de juiste locale tijd kan aanpassen – in alle tijdzones ter wereld en met atoomklok precisie. Ideaal voor een toptennisser die continu van de ene naar de andere tijdzone moet reizen.

Fair Play
De SEIKO horloges die Novak Djokovic in 2014 gaat dragen, zetten ook een essentieel aspect van SEIKO’s visie op horloges maken in de schijnwerpers. Want een van de redenen waarom Djokovic voor SEIKO koos (en SEIKO voor Novak) is de gezamenlijke zorg over het behoud van het milieu. De Astron GPS Solar werkt volledig op lichtenergie; de Sportura chronograaf wordt aangedreven door een kwikvrije batterij (door SEIKO zelf gefabriceerd); en zowel het Diver als het Premier horloge worden van energie voorzien door Kinetic technologie. Solar en Kinetic zijn SEIKO-technologiën die het vervangen van batterijen in principe overbodig maken. www.seiko.be