Horloges,  In the picture nl

Robin Schulz en Ice-Watch

In de nieuwe videoclip van het nummer “Show Me Love”, die werd uitgebracht op 13 november, blijft de iconische Duitse DJ Robin Schulz iedereen boeien. Zijn nieuwe hit is een ode aan elektronische dance, met een vleugje deep house.

Het succesverhaal van Robin Schulz, die met zijn rauwe talent wereldwijde gigs aaneenrijgt, werkt inspirerend. In deze exclusieve nieuwe videoclip hult de DJ zich zoals altijd achter zijn strakke, zwarte bril, en draagt hij zijn diepzwarte Ice-City horloge. Deze urban collectie showt een combinatie van moderniteit en flexibiliteit.

De über-trendy Ice-Watch horloges zijn een buitengewoon accessoire met miljoenen fans.

ICE-CITY-leather-group-72Na zijn debuut in de lokale clubs van Duitsland, steeg Robin Schulz snel naar een level met internationale ROEM. Zijn eerste revolutionaire remixen, zoals “Waves” in 2014, “Prayer in C” en “Sugar” werden wereldwijde hits. Schulz was de eerste Duitse artiest die de internationale Shazam hitlijsten aanvoerde. Hij releasde vervolgens eigen werk, waaronder het album SUGAR en werkte samen met een aantal getalenteerde artiesten als Jasmine Thompson, Francesco Yates en J.U.D.G.E.

De plaatverkoop is in lijn met zijn stijgende bekendheid, met gouden en platina platen, meer dan een miljard streams én een nominatie voor een Grammy Award in de Verenigde Staten.

Direct link to the music video here.

Robin_Schulz-Sugar_HD_Album_Cover