Horloges

Montegrappa de wekker heruitgevonden

Montegrappa: de wekker heruitgevonden

Zowel voor reizigers als voor zMontegrappa - tafeluurwerkakenlui is het uurwerk in deze moderne tijd een niet meer te missen item. In een wereld waarin mobiele telefoons een hele reeks andere functies zoals tijdsaanduiding en wekkerfunctie wil overnemen, blijft het traditionele uurwerk en de klassieke wekker toch nog een belangrijke positie innemen.

Daarom heeft de Italiaanse fabrikant Montegrappa het initiatief genomen om haar NeroUno reeks te ontwikkelen. Stuk voor stuk stijlvolle en duidelijk afleesbare tafeluurwerkjes, in twee afmetingen met een diameter van 90 of 45 mm. Het grootste model is vooral bestemd voor thuisgebruik. De kleinere versie wordt gecommercialiseerd voor gebruik op reis. Alle modellen zijn, door middel van een inklapbaar steunje, zowel elegant als praktisch.

Het loopwerk bestaat uit en quartz-klok van Zwitserse origine. De instelling van de klok en de wekkerfunctie is supereenvoudig en bevindt zich bovenaan de 12-uurs positie. Ook tijdens de nacht blijft de uuraflezing gegarandeerd, dankzij de toepassing van super-luminent fluorescerend materiaal.

www.motegrappa.com