Webshop voor sieraden - Ringen, Oorbellen, Armbanden Jewellers Online
In the picture nl,  Juwelen,  Uurwerken

Met enkele muis clicks heb je een e-commerce site op maat

Vandaag de dag moet je voor een effectieve communicatie naar de consument op alle fronten aanwezig zijn en het juiste product kunnen bieden op het juiste moment.

Wat is: “Omnichannel” ?

Allereerst moet je papieren catalogi verspreiden aan je clientèle, maar vooral ook aan potentiële klanten die in je winkel komen. Je moet echter ook actief zijn op sociale netwerken. Het bezit van een goed gereferentieerde website waarnaar wordt verwezen is belangrijk en idealiter moet je ook een online e-commerce site hebben die de zichtbaarheid op het internet van je producten verbeterd en trafiek naar jou winkel verhoogt (web to store).

In Marketing noemen we dit: de “Omnichannel” strategie.

Met andere woorden zijn alle middelen goed om de klant te bereiken, hem tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat hij de gezochte producten bij jou vindt!

Van papieren catalogus tot e-commerce site

Het bedrijf LM Print Services, geleid door Luc Mainil, heeft gedurende vele jaren de mogelijkheid geboden om aanpasbare papieren catalogi te creëren. Het bedrijf heeft een omvangrijke database, welke foto’s, artikelen en de beschrijving van de meest actieve leveranciers in België bevat.

De FOLDERCOMPOSER® tool voor juweliers maakt het mogelijk dat elke LM Print Services klant zijn eigen online brochure of catalogus kan publiceren. Vervolgens wordt de catalogus gedrukt en bij hem geleverd.

Vandaag biedt LM Print Services een nieuwe tool aan die het mogelijk maakt om, dankzij het grote aantal database items (sieraden en horloges) van verschillende leveranciers, snel een eigen e-commerce site op te richten.

jo magazine - jewellersonline

De voordelen van een neutraal en onafhankelijk platform zoals Juweliers-Online

Het ontwerpen van een e-commerce site kost tijd, en de meest vervelende stap is het bouwen van een product catalogus die op e-commerce site verkocht zullen worde. Dat kan enkele weken duren, want zodra de artikelomschrijving voltooid is, moet je ook een aantrekkelijke foto toevoegen die aanzet tot kopen. Dit alles vergt tijd, veel energie en geld van de handelaren.

De voordelen van het Juweliers-Online platform zijn:

Geen catalogusbeheer:

De artikelen geplaatst in elke e-commerce site zijn afkomstig van de partners leveranciers database en moeten niet opnieuw aangemaakt worden.

Eenvoud in order verwerking:

Het zijn de leveranciers die al dan niet – voor u de online gekochte items zullen leveren. Een extra manier om voor jou tijd te besparen.

Efficiëntie:

U geniet van een gedeelde SEO of ondersteuning in uw e-marketing communicatie.

Elke juwelier kan gemakkelijk zijn papieren catalogus (gemaakt met FOLDERCOMPOSER®) uploaden en publiceren op het web.

Publiciteit

In aanvulling op uw eigen digitale marketing campagnes, krijg je een collectieve reclame op de verschillende sociale media via de Juweliers-online blog.

Een rijk gevoede blog is een van de beste manieren om uw SEO te verbeteren en Google te stimuleren om uw e-commerce site te promoten.

Een aantrekkelijke prijs *:

Elke juwelier-horlogemaker kan zijn aangepaste e-commerce site aan zeer aantrekkelijke voorwaarden online brengen. Reken 99 € aan opstartkosten en een vast tarief van € 49,95 per maand, met inbegrip van training.

De partner merken van het Juweliers-Online portaal

Het portaal is een website gewijd aan de juweliers detailhandelaars en horlogemakers. Het bevat alle artikelen van merken en partner leveranciers. Het doel is om meer merken aan te moedigen om deel te nemen.

Kortom, een “win-win” partnership dat u zeker zal interesseren.

 Wenst U meer informatie rondwaarden opstarten meer informatie rond www.jewellers-online.be, neem contact met LM Print Services op het nummer +32 9 366 61 63 of per e-mail: lmprint@mac.com

* Pakket Starters