Seven Friday Jumper
In the picture nl,  Juwelen

Seven Friday – trendy bracelets

Het merk Sevenfriday is gekend om zijn horloges met een sterk eigen karakter, modellen die toch ietwat van de traditionele horloges afwijken.  We mogen haast stellen dat het bij momenten echte collectoritems zijn.  Nu heeft het merk recentelijk ook nieuwe armbanden ontwikkeld voor mannen die zeer complementair zijn bij de polshorlges en die je look net dat extraatje geven.

Het Jumper Bracelet collection geeft letterlijk en figuurlijk een boost met de elektrische startkabels die gebruikt worden om tractors, trailers en wagens op te starten bij defect.  De alligator clips op elk eind van de armband hebben een positieve en negatieve lading en worden gebruikt als sluiting om op die manier het SEVENFRIDAY logo te vormen. Die Jumper collectie is beschikbaar in drie universele kleurenfamilies: ‘industrial essence, industrial revolution en industrial engines’.

Op onze redactie hadden wij een bijzondere aantrekkingskracht voor de Jumper JMP1/01 die zeer sterk geïnspireerd is op de die elektrische kabels met edelstalen sluiting en felblauwe leren koordstraps.

SLUITING

De negatieve lading klikt in de positieve lading om zo het SEVENFRIDAY logo te vormen. Decoratieve positieve (+) en negatieve (-) symbolen worden hiervoor gebruikt op beide sluitingen.

STRAPS

Gestikt rond leder in contrasterende kleuren in 4 monotone decoratieve uitvoeringen.  De lederen strap draag je drie maal rond je pols gedraaid.

Over SEVENFRIDAY

  • Gestart in 2012.
  • Hoofdkantoor in Zurich – Zwitserland.
  • Design studio in Bienne – Zwitserland.
  • Meer dan 700 verkooppunten in 90 landen.

Verdeling in de Benelux :  BATAVIER TRADING –  tel : B :  0499 41 15 71 – NL:  00 31 6 53 15 25 88 – bataviertrading@gmail.com

facebook.com/sevenfridayfftp

pinterest.com/sevenfriday

@sevenfriday

@sevenfriday