Vakblad online

Jewels & Watches zomer 2016

cover nl jewels 08 2016Jewels & Watches Info zomer 2016

Intussen zit deze kwakkelzomer er bijna op en richten we onze pijlen op de herstart van het seizoen.  De eerstvolgende beurzen in Brussel, Utrecht, Frankfurt, Parijs, Vicenza, London volgen elkaar in sneltemper op.  En uiteraard kijken we ook reikhalzend uit naar de vakbeurs Orotempo die voor het eerst zal doorgaan in Brussels Expo, hall 3.  Verder in dit vakblad vindt u een het uitgebreide grondplan en aanwezige exposanten.  En uiteraard zal ondergeschikte tijdens deze dagen ook aanwezig zijn.

Plakkaatverf en creatie van juweel

Voor het overige hebben onze redactrices een deel van hun zomer gespendeerd aan het schrijven van boeiende artikels, zo heeft collega Eve Barthélémy een zeer uitgebreid artikel gebracht over de techniek van de plakkaatverf die aan de basis ligt van de creatie van een juweel.  Niet enkel kan je het ontstaan lezen van deze techniek maar bezocht ze ook drie zeer diverse kunstenaars die voor zeer gerenommeerde joaillerie huizen werken.  En verfrissende kijk.

The Future of Shopping

En zoals u intussen wellicht al weet ligt marketing en communicatie mij nauw aan het hart.  Deze zomer had ik het genoegen de roadshow van Unizo te bezoeken met als thema “The Future of Shopping”.  Eenmaal binnen in deze geschakelde containers staan we wel even verbluft van al die technologie die het leven van onze klanten comfortabeler dient te maken. En dan hoor ik u alvast denken, die technologie dat kunnen wij toch niet betalen.  Ik zou zeggen lees het artikel verderop in het blad en haal eruit wat voor uw winkel van toepassing is.  Vernieuwen tegenover uw collega iets verder in de straat geeft u steeds enige voorsprong.

PS : Uw geliefkoosd vakblad blijft maar groeien, deze keer hebben wij voor U maar liefst 72 pagina’s hartslag van de sector gebracht.  Mocht u nog niet op reis zijn geweest, dan wens ik u alvast veel reisplezier doorheen dit magazine.

Ronny van Cutsem
Hoofdredacteur