Juwelen

Het juwelenmerk Hulchi Belluni

Martine Hul is de inspiratiebron voor het juwelenmerk Hulchi Belluni. Zij zoekt haar inspiratie bij de Feng Shui filosofie en de vijf basisnatuurelementen. Reeds meer dan 10 jaar kent de juwelenlijn van Hulchi Belluni een behoorlijk succes, dit vooral dankzij de positieve uitstraling en het  harmonieus evenwicht van de creaties.

Een met briljanten bezette kroonluchter
Voor het eerst werd op de smaakvolle tentoonstellingsstand van Hulchi Belluni een pronkstuk onder de vorm van een met diamanten versierde diamanten luster getoond. Niet minder dan 18,4 lopende meter briljanten zitten verwerkt in dit unieke pronkstuk dat in opdracht van  Claeys Verlichting ontworpen werd door Roel Haagmans. Dankzij een intense mediacampagne genoot het project uitgebreide internationale media-aandacht. Dit kunstwerk werd tevens te koop aangeboden en momenteel zijn er reeds meerdere geïnteresseerden.

Make a Wish
Hulchi Belluni en Claeys Verlichting hebben ook een hart voor het goede doel. Niet minder dan 50.000,- euro zal na effectieve verkoop geschonken worden aan ‘Make a Wish’ (www.makeawish.be) , een organisatie die ervoor zorgt dat de hartenwens van ernstig zieke kinderen in vervulling gaat om hen op die wijze opnieuw hoop, vreugde en kracht te geven.

Hulchi Belluni – www.hulcibelluni.com – 09 280 06 66