In the picture nl

Veiligheid bij de juweliers

Veiligheid in een juwelierzaak is essentieel. Er zijn de laatste jaren te veel overvallen en steeds gewelddadiger overvallen geweest.


sas met gepantserde glazen deuren

Veiligheid op de eerste plaats

Om in de juwelierszaak te komen, moet ik me laten identificeren en door een stalen sas met gepantserde glazen deuren gaan. Laurence Meex legt me uit dat dit deel uitmaakt van de verplichte veiligheidsnormen. In minder dan 10 jaar tijd werd ze inderdaad meerdere malen beroofd. Aan de achter kant van haar pand heeft ze de toegang door een muur verspert. Haar juwelierszaak en atelier zijn omgetoverd tot een echte versterkte burcht. Dit is de prijs die je moet betalen om je veilig te voelen en te werken. Laurence Meex is een vrouw met karakter die haar baan niet zou willen opgeven, ze schreef zich zelfs in voor een Krav-maga avondcursus, een zelfverdedigingstechniek.

Een feilloze samenwerking

Laurence Meex koos voor de beveiligingsspecialist Marinelli Plus dankzij de aanbeveling van een bankiersvriend. Dit bedrijf is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in de beveiliging van gebouwen. Het heeft vele bankkantoren uitgerust en haar professionalisme heeft er toe bijgedragen om ook juwelierszaken te beveiligen.

Eve Barthélémy : Ik begrijp dat Marinelli Plus u werd aanbevolen, maar wat gaf de doorslag om dit specifieke bedrijf te selecteren?

Laurence Meex : Wat ik naast het professionalisme en reputatie van dit bedrijf waardeer, is dat alles op maat is gemaakt. Ze passen zich aan mijn behoeften en het gebouw aan. Ze hebben een atelier waar alles ter plaatse wordt gemaakt. Ik kreeg dus een offerte die overeenkwam met mijn budget en toen ik ze vergeleek met anderen, had ik de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

EB : Hoe verliep de montage en installatie van het stalen sas en de verschillende gepantserde deuren ?

LM : Wederom was ik zeer aangenaam verrast. Het werk werd snel, efficiënt en proper uitgevoerd. Dat apprecieer ik ten zeerste.

EB: En hoe verloopt de dienst na verkoop ?

Laurence Meex : Ik hoefde maar één keer een beroep te doen op de dienst na verkoop, na de installatie van het sas. Er was een elektronisch probleem, een aanpassing nodig. Ik heb het telefoonnummer van de klantendienst gebeld en het probleem was zeer snel opgelost. Indien nodig grijpen ze in het weekend in, wat zeer geruststellend is.

Merci pour votre accueil.

Bijouterie Laurence Meex www.meex.com

www.marinelliplus.be