In the picture nl

Mes Créateurs Joailliers 2016 Parijs

a-mes-createurs-joailliers-2016-illustration3de editie van de beurs
‘Mes Créateurs Joailliers’

Van 18 tot 21 November 2016
In het Hôtel de l’Industrie in het 6de arrondissement te Parijs

Na twee succesvolle edities is de beurs ‘Mes créateurs joailliers’ terug, steeds weer onder de vorm van een verkooptentoonstelling.
Het doel van deze beurs is het Franse kunsthandwerk en ontwerp te promoten, door de kans te geven aan de artiesten zelf om nieuwe private klanten te ontmoeten en bekendheid te verwerven bij de professionele aankopers.

De exposanten zijn de ontwerpers van vandaag, vaklui in de juwelierskunst van allerlei stijlen en achtergronden. De sleutelwoorden zijn: unieke stukken, op maat gemaakt, made in France. De juwelen moeten verplicht in goud en/of platina vervaardigd zijn.
Dit, op mensenmaat georganiseerde, evenement moedigt de uitwisseling en de ontdekking van de Franse ambachtskunst aan, vandaar ook de benaming ‘Mes créateurs joailliers’, die het gevoel van nabijheid en ontdekking bevordert. Het is ook een persoonlijk initiatief van Myrtille Mousson.

Maandag 21 November: dag van de professionals

Deze beurs, die toegankelijk is voor het publiek, besteedt de ganse maandag aan de professionals. Deze derde editie zal plaatsvinden van 18 tot 21 November 2016 in het Hôtel de l ’Industrie, 4 Place Saint-Germain-des-Prés in het 6de arrondissement te Parijs.

www.mescreateursjoailliers.com

De deelnemers aan de beurs zijn:

Daniela Baumgartner

Muriel Beigbeder

Aude Cambon

Antoine Chapoutot

Criska

Christine Escher

Patrice Fabre

Tom G.

Véronique Lelieur

Marc-Alexandre

Sanlys

Soligems

Tiber

Atelier van Tesch

Bijouterie Velez

Lisi Lopez

et …