Juwelen

Madrid Gift trends

Ibrejoya salon Ifema
Iberjoya

Madrid Gift trends, (14 tot 18 september) de toonaangevende vakbeurs voor de decoratie, Gift, Sieraden, Mode sieraden en mode-accessoire, heeft besloten om een nieuwe impuls te geven aan haar beurs en omvat een nieuw lay-out voor de hallen en de beurs onderdelen, in overeenstemming met de huidige trends in de detailhandel. Men verwacht hierdoor een intensivering van de verschillende expositieruimtes en wil zo de synergie tussen de verschillende secties en de handel stimuleren.

Voor INTERGIFT zal de nieuwe lay-out bestaan uit vijf secties verdeelt in verschillende thematische gebieden en ruimtes om productlijnen samen te brengen die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Alle producten en diensten die verband houden met decoratie en de wereld van het interieur in het algemeen zullen worden ondergebracht in twee aparte delen: atmosfeer (decoratie en meubels) in de hallen 3 en 5, inclusief de nieuwste ideeën voor interieur, de decoratieve elementen in hal 7. In hal 9 de “General Gifts”.

De nieuwe producten en diensten die gericht zijn op kinderen en jongeren, maar ook gadgets, informele artikelen en modieuze producten onder licentie worden samengebracht in hal 4 Fantasy.

De beurs zal plaatsvinden van 12 t/m 16 september.
Meer info op www.ifema.es/web/ferias/sir/default.html