Uurwerken

Hout vasthouden !

Hout vasthouden !

Horloges en armbanden zijn in het algemeen in, staal, leder, goud of andere metalen. Patrick Laimer en Veronika Egger hebben met deze traditie gebroken, de nieuwe trend is houten horloges.

Een authentiek Italiaanse design voor een eco-vriendelijke levensstijl.

Houten horloges maar niet eender welk hout ! 

“Onze filosofie is gebaseerd op het observeren van de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe “Lifestyle” en deze toe te passen op onze waarden. “Sinds vier jaar al zijn wij in staat om mode en ecologie te combineren ” verklaart de eigenaar van het merk. De natuur heeft een belangrijke plaats in ons bedrijf. Inderdaad, bomen niet worden gekapt om horloges en armbanden te maken. Ons bedrijf Laimer gebruikt sloop hout van hoge kwaliteit zoals esdoorn, sandelhout en Zebrawood. Dit sloop hout is afkomstig van de lokale meubelindustrie in de regio in het noorden van Italië.

Als fervent natuurliefhebber is de keuze van hout als materiaal is niet onbelangrijk voor Patrick Laimer. Met zijn houten horloges heeft hij zijn inzet voor de natuur gecombineerd met zijn passie voor de wereld van de horloge.

Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

De quartz horloges met Miyota uurwerk worden verkocht aan prijzen die variëren van 89,90 € tot 269,90 €. In de verschillende modellen met gepatenteerd ontwerp is er voor elk wat wils: van klassieke vormen tot de meest extravagante exemplaren, iedereen vindt er zijn gading.

Een welbedachte marketing

Philippe Van Hoeydonck, de officiële distributeur voor België en het Groothertogdom Luxemburg, biedt aan professionele handelaars smaakvolle houten displays aan, geschikt voor alle raam types. De catalogi (uit gerecycleerd papier!) zijn kwalitatief en consistent met het imago van het merk. Wat marketing betreft, heeft het bedrijf Laimer aan alles gedacht en zorgt ervoor dat juweliers horlogemakers een gamma kunnen aanbieden dat echt buitengewoon is!

Laimer Woodwatch

Officiële verdeler voor België en het Groothertogdom Luxemburg

Philippe Van Hoeydonck – +32 468 20 34 59 – philippe@laimer.bz – www.laimer.bz