Uw vakblad online,  Vakblad online

Jewels & Jewels april 2019

De lente hangt in de lucht

Het voorjaar klopt alweer aan aan onze voordeur, hoog tijd om na onze winterslaap weer in actie te schieten.  Lente en paastendensen op te snuiven, vitrines aan te passen, marketingacties voorbereiden. Daarnaast niet vergeten om internationale vakbeurzen te bezoeken en de juiste leveranciers benaderen. Kijk hier vooral ook naar de marketing ondersteuning die zij bieden, Pos materiaal en reclame en hoe actief ze zijn op social media, is altijd handig als je zelf een actie in elkaar wil gaan steken.

Verder in ons magazine vind je een heel nuttig artikel over visual merchandising in je zaak, en waarom juist je die kant moet gaan kiezen…  En waarom niet een specialist in huis halen, wedden dat dit gegarandeerd nieuw klanten aantrekt. 

Als hoofdredacteur van dit blad ben ik trouwens bijzonder fier over de inhoud van ons blad. Onze lezers waarderen de rijkdom en ruime variatie aan artikels, en daar worden we ook regelmatig voor gecomplimenteerd.  En dat doet ons steeds plezier!

U zal het wellicht ook al gemerkt hebben dat de beurs Orotempo enkel nog doorgaat in het najaar (half september) en ook van locatie wijzigt naar Tours & Taxis. Wij zien er naar uit u daar te mogen ontmoeten. 

 

Ronny Van Cutsem

Hoofdredacteur