Horloges

125 spannende en bewogen jaren

festina 06 2013 lr
In 2013 viert CERTINA zijn 125e verjaardag. Sinds de oprichting in 1888 staan de waarden betrouwbaarheid, innovatie en precisie hoog in het vaandel bij het sportieve horlogemerk.

Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige horloges aanbieden tegen een eerlijke prijs, dat is altijd het doel geweest. Dit jaar staat CERTINA stil bij deze belangrijke mijlpaal, met trots terugkijkend op een lange traditie.  Op de persconferentie die we eerder deze week mochten meemaken kregen we heel wat nieuwe introducties voorgesteld en werden we bovendien getrakteerd op een helicoptervlucht.
Een van de meeste inspirerende introducties is de nieuwe DS Eagle Chronograph,  een horloge voor liefhebbers van uniek en ongewoon. Met zijn brede aanblik en solide, geschroefde lunet met fraaie carbondetails, is deze chronograaf klaar voor elke extreme situatie – tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Dit sportieve horloge – uitgevoerd met een zwarte, geschroefde, rubberen band en rood omrande drukknoppen – is waterbestendig tot een druk van 20 bar (200 meter). De tweede tijdzone helpt je om mondiale werk- en reisschema’s perfect bij te houden.  Deze zullen we deze zomer al snel herkennen in het straatbeeld.   www.certina.com  Adviesprijs : € 1215.-