In the picture

Noteer Oro Tempo reeds in jouw agenda

LOGO ORO TEMPOBelgische vakbeurs Oro Tempo

6-7 september 2015, Autoworld Brussel

In onze vorige nieuwsbrief dienden we jullie spijtig genoeg aan te kondigen dat de vakbeurs Aurum er tijdelijk mee stopt. Graag kondigen we jullie nu aan dat op hetzelfde ogenblik, namelijk 6 en 7 september de vakbeurs OroTempo zal doorgaan.  (Voorheen ging deze beurs door onder de naam Orologio).

De vakbeurs Oro Tempo, gaat door op zondag 6 en maandag 7 september 2015 van  9 u 30 tot 21 u 30 in het prestigieuze kader van het automuseum Autoworld aan het Jubelpark te Brussel.  Ook uw favoriet vakblad Jewels & Watches Info  is er aanwezig, kom dus zeker langs om de laatste nieuwtjes mee te delen, inspirerende collecties te ontdekken of gewoon een fijne babbel.

Op ongeveer 1.800 m² in de mezzanine van Autoworld zullen een zestigtal merken hun nieuwe  collecties herfst/winter 2015 voorstellen aan de juweliers / horlogemakers alsook aan de pers.

De toegang is enkel voorzien voor professionals op uitnodiging.  Een kort overzicht van de exposanten en deelnemende merken  kan je vinden op :  www.orotempo.be

Meer info op www.webjewelsandwatches.be