Horloges,  In the picture,  Juwelen

Ice -Watch gaat in het zee met Pantone

PANTONE UNIVERSE™ by Ice-Watch White

 

Het merk Ice-Watch kondigt het begin aan van een gedurfde samenwerking met Pantone, de wereldwijde autoriteit op het vlak van kleur. In januari 2013 zal een nieuwe collectie van tweekleurige uurwerken het licht zien, gesigneerd door Pantone. Deze samenwerking is kenmerkend voor de eigenheid van zowel Ice-Watch als Pantone: twee merken die in hun respectievelijke markten erkend worden omdat zij van kleur een echt concept maken. (rvc)

Deze kleur werd op 6 december door Pantone wereldwijd bekendgemaakt. De eerste PANTONE UNIVERSE™ van Ice-Watch zullen in twee kleurcombinaties uitkomen: smaragdroen met wit en wit met smaragdgroen. In de lente zullen nog andere kleurenreeksen worden onthuld, die in de nieuwe collecties van Ice-Watch in de kleuren van PANTONE zullen opgenomen worden.

Voor Jean-Pierre Lutgen, CEO van het merk Ice-Watch: “Pantone is dé referentie voor kleuren in de designwereld. Met deze samenwerking erkent Pantone het merk Ice-Watch als een geloofwaardige partner en een belangrijke speler in zijn domein. Beiden delen dezelfde dynamische en kleurrijke ingesteldheid.” Deze gedurfde lancering bevestigt eens te meer de positie van het merk Ice-Watch als een van de leiders in trendy uurwerken. Deze positie werd verkregen dankzij een geheel nieuwe visie op uurwerken, betaalbare prijzen, een groot aanbod kleuren en modellen en voortdurende innovatie.