Juwelen

Enjoy the little things

Coco88

Een sieradentrend waar je dit jaar bijna niet omheen kan zijn de bangles. Opvallende armbandjes die leuk versierd kunnen worden naar hartenlust en eigen smaak vind je ook terug in de Coco88 collectie.  Deze werden een  jaar geleden geïntroduceerd en heeft wereldwijd al grote indruk gemaakt. De eyecatchers van Coco88 zijn de Divine en Beloved collecties, maar ook Sense, Serenity en Celestial spelen in op de trend van dit jaar.

Geluk

De collectie van Coco88 is geïnspireerd door natuurlijke elementen. De perfecte combinatie van verschillende materialen en opvallende kleuren brengt elke collectie tot leven. Er wordt alleen gewerkt met de beste materialen en alle modellen worden zorgvuldig samengesteld door vakmensen, die streven naar perfectie. Alle sieraden hebben een diepere betekenis en moeten geluk brengen, verwijzend naar het getal 88.

Collectie

Alle sieraden die terug te vinden zijn in de Coco88 collectie zijn vervaardigd van stainless steel en zijn versierd met de meest prachtige natuurstenen. Zoals gezegd wordt er uitsluitend gewerkt met de beste materialen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding bijzonder goed. De winkelverkoopprijzen zijn namelijk zeer scherp en liggen tussen de €19,- en €29,-. In de brede collectie zijn onder andere prachtige armbanden met jade, agaat, opaal, tijgeroog en onyx terug te vinden. Daarnaast is er een collectie met oorsieraden ontwikkeld.

Meer informatie: Offenbach Group – +31 (0) 88 6644100 – www.coco88jewelry.com