In the picture nl

Trollbeads klaar voor de kerst!

Trollbeads klaar voor de kerst!

Kerst is in aantojuwelen Trollbeads Kerst 2013cht. Een warme en liefdevolle periode vol tradities die je viert met familie en geliefden. Speciaal voor deze gelegenheid brengt Trollbeads een opvallende collectie uit met schitterende glaskralen en fonkelende diamanten. Kralen als ‘Vallende sterren’ en ‘Winterliedjes’ maken deze feestelijke tijd van het jaar extra bijzonder.

Trollbeads is wereldberoemd

Trollbeads is wereldberoemd vanwege de speelse en schitterende glasontwerpen. Met twee gelimiteerde glassets ‘Elegante Kerst set’ en ‘Kerstliefde set’ naar ontwerp van Lise Aagaard blijft Trollbeads verrassen. De sets bestaan uit 6 schitterende kralen in warme, rode en heldere, blauwe tinten.
De kraal ‘Sneeuwstorm’ en de hanger ‘Klokje in de sneeuwstorm’ geven door het fluorescerende licht je sieraad een betoverende uitstraling. Een prachtig cadeau om te geven en te krijgen! Met de hanger ‘In je hart’ draag je je lievelingskraal aan een Fantasy-collier.

Juwelen Trollbeads Noël 2013Populaire kraal in 18 karaat goud

Voor liefhebbers van goud wordt de populaire kraal ‘Blijf positief’, nu in 18 karaat goud aan de collectie toegevoegd. De bangle die in korte tijd favoriet is geworden, wordt nu ook in een vergulde variant uitgebracht. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen waarmee je herinneringen kunt vastleggen in je sieraad!

De kralen van het Deense sieradenmerk Trollbeads staan garant voor een persoonlijk sieraad

Liefhebbers kunnen dierbare momenten terugvinden in de uitgebreide collectie kralen, gemaakt van pure materialen zoals sterling zilver en 18-karaats goud, Murano glas of prachtige edelstenen. Bijvoorbeeld de geboorte van kinderen, liefde voor de natuur, een vriendschap die men wil koesteren of een strandwandeling die tijdens een vakantie gemaakt is. Elk verhaal heeft een eigen kraal! Al sinds 1976 legt het familiebedrijf uit Kopenhagen ontelbare geluksmomenten van consumenten vast.

De kerstcollectie van Trollbeads is vanaf 25 oktober wereldwijd verkrijgbaar.

www.trollbeads.nl of www.trollbeads.be.
d-sign Denemarken – info@dsigndenemarken.nl – +31 (0) 343-432618 – www.dsigndenemarken.nl