Vakbeurs

Tendence, van 24 tot 27 juni 2017

Tendence, Messe Frankfurt op een nieuwe datum

Afspraak van 24 tot 27 juni 2017

Van 24 tot 27 juni 2017 vindt de grootste internationale vakbeurs voor trends in de tweede helft van het jaar plaats met een waaier van nieuwigheden op het vlak van Giving en Living (interieurdecoratie en geschenken). Met een merkelijk breder aanbod en een nieuwe timing loopt Tendence voor op alle andere beurzen en salons van het najaar en krijgen gespecialiseerde detailhandelaars van over heel Europa zo exclusief de nieuwigheden voor de tweede jaarhelft aangeboden. Onder de gekende slogan “Two Seasons, One Date” brengt de sector hier tegelijk ook alle vormen van internationale groothandel bijeen. Aankopers van zeer grote volumes vinden International Sourcing dus als specifiek segment in hal 10.1. 

Meer comfort en nieuwe hallen voor de bezoekers

Door de nieuwe inplanning eind juni kan Tendence de hallen anders indelen. Messe Frankfurt stelt immers meer oppervlakte ter beschikking waardoor de hallen anders georganiseerd kunnen worden, wat de bezoekers en de orders ten goede komt.
Het segment Jewellery & Accessoires, waar juwelen, horloges en modeaccessoires voorgesteld worden, zal opgesteld worden in hal 11.1.

Tendence Academy – een evenementenprogramma voor Europese detailhandelaars

Het programma van Tendence Academy levert detailhandelaars heel wat boeiende inspiratie op. Ze krijgen er tal van tips & tricks voor winkelinrichting en decoratie van etalages, en verder ook advies om met onlinehandel te beginnen. Op het podium in hal 9.1 worden exposés gegeven voor aankopers van juwelen en accessoires en ook voor de groene sector. Detailhandelaars en dienstverleners die hun vakkennis op het vlak van e-commerce en online-marketing willen aanscherpen, zullen hier ook de nodige informatie vinden.

“Talents” in hallen 9.0 en 11.1 

Kunsthandwerkers en juwelenontwerpers geven het beste van zichzelf in het kader van het promotieprogramma “Talents” van Messe Frankfurt. De deelnemers stellen hun unieke stukken en beperkte reeksen voor op twee plaatsen: de “Talents of Modern Crafts” pakken met hun ontwerpen uit op “Pure & Elegant” in hal 9.0 en juwelenontwerpers tonen hun creaties op “Accessories & Jewellery” in hal 11.1. 

www.tendence.messefrankfurt.com