Uw vakblad online,  Vakblad online

Jewels & Watches Info zomer 2018

 De toekomst hou je niet tegen

Wellicht bent u net ook terug uit zomerverlof en we hopen van harte dat u ervan hebt genoten.  Wij in elk geval ook. Het was een zeer inspirerende zomer dat direct aanleiding heeft gegeven tot vernieuwing in ons vakblad, zo houdt u in handen een silk cover met een matte touch, want net zoals de luxeproducten die u dagelijks aanbeveelt, vonden wij het tijd om uw magazine ook een extra luxe gevoel te geven. We zijn dan ook bijzonder fier u te mogen melden dat frontcover van dit blad met AR of augmented reality werkt, een technologie die een echter meerwaarde geeft aan geprinte documenten.    Je leest er alles over op pagina 12.  

Verder treft u een zeer uitgebreid verslag terug over de Antwerpse Gouden Straatjes; een collectief van ontwerpers; we maakten voor u een zomerse wanddeling in deze ietwat minder gekende wijk die ook heel sterk gekoppeld is aan de mode, een ontmoeting met Donald Woodrow, internationaal gekend diamantfotograaf.  En uiteraard de kennismaking met de eerste geleide wandeling met de opening van het DIVA in Antwerpen. 

En uiteraard is de start van het schoolseizoen ook de herstart van het beurzenseizoen.  Onnodig te zeggen dat we u graag ontmoeten op de vakbeurs Orotempo op 2 en 3 september in Brussels Expo, komt gerust langs op onze stand voor een babbel.  Als redactie luisteren wij graag naar uw wensen n wat er heerst bij u als juwelier, uw visie is belangrijk voor ons en heel vaak is dit ook de basis voor een uitgebreid artikel. 

Tot binnenkort …

Ronny Van Cutsem

Hoofdredacteur