Juwelen

La maison H. Gringoire

VISUEL ETHNIQUE CHIC 375-1000eHet huis H. Gringoire, al 130 jaar een ontwerper van een droom

De juweliersmentaliteit

H. Gringoire ontwerpt al juwelen sinds 1880 en stelt een collectie juwelen met stenen voor die aan alle stijlen kan voldoen. Het huis streeft ernaar vrouwen creatieve, gemakkelijk te dragen modellen aan te bieden tegen zachte prijzen. De filosofie van H. Gringoire bestaat erin juwelen te bieden die verrassen, verleiden en nog veel meer.
H. Gringoire ontwerpt, maakt en verdeelt al meer dan 130 jaar juwelen. De juwelen bestaan uit 18-karaats goud en nobele materialen en worden met de hand bewerkt door ambachtelijke juweliers.

Een troef: de creatie
H. Gringoire schept plezier in het ontwerp. Een juweel maken voor een vrouw, dat is nadenken over haar – actieve – leven, haar onafhankelijkheid, haar financiële autonomie, over haar plezier om iets te krijgen, haar geest die verleid wil worden en die beproefd wordt door “opwellingen”.

Pertinente vormen
Werkvergaderingen, gala-avonden, een champagnefeest? H. Gringoire biedt een authentieke reeks accessoires aan, waar het meervoud van “juweel” maar een betekenis heeft. Over de vinger geschoven, liefdevol aangebracht in het kuiltje van de hals, als oorhangers of halssnoer, sensueel om de pols… ze zorgen voor een stijl om het moderne leven extra pit te geven.

Collectie “Ethnique chic”
Deze ringen van H. Gringoire doen je even wegdromen en nemen de robijnen op in een betoverend grafisme…
Deze creaties worden gesublimeerd door het gele goud en pralen met allure met de intense, hedendaagse geometrische lijnen. Aangezuiverd of verfraaid met diamanten, stralen de robijnen een rode gloed uit, terwijl ze een heerlijk vleugje exotisme verspreiden. Waardevolle talismannen om dagelijks te dragen.

Collectie Dancing Diamonds: wit goud en regenboogsaffieren
De lijn “Dancing Diamonds” bestaat uit juwelen met mobiele stenen en berust op een doordacht evenwicht tussen classicisme en moderniteit.

Belgische agent – Groothertogdom Luxemburg: Dhr. Halleux – +32 475 24 63 80
Jf.halleux@gmail.com
www.h-gringoire.fr