Juwelen

Fabienne Belnou ontwerpster

fabienne belnouFabienne Belnou ontwerpster

Ontdekking van de reactie

Bij het overlopen van het bestand van Luxemburgse kleinhandelaars en vooral bij het bezoeken van websites, heb ik mooie creaties met parels gevonden. Ik heb me echt geconcentreerd op enkele stukken zoals de gouden ring met de parel en op de prachtige oorbellen die voorgesteld worden als aanvulling op het artikel over parels. Ik hoop dat u deze originele stukken evenzeer zult waarderen als ik.
Eve Barthélémy

Over de ontwerpster Fabienne Belnou

Fabinne Belnou startte in 1993 met haar ontwerpatelier in Luxemburg en is bekend vanwege haar creativiteit, de kwaliteit van de juwelen die ze maakt en de trouwheid van de klanten aan haar unieke stijl.
In 2008 is het label Fabienne Belnou een Europees merk geworden dat in 27 lidstaten is gedeponeerd: Fabienne Belnou Créations TM.
Dit merk beschermt voortaan alle collecties die worden gemaakt in het Groothertogdom Luxemburg onder een roze en grijs label in het productie-atelier van de ontwerpster Fabienne Belnou – de directie van dit atelier werd toevertrouwd aan een juwelier meester, de heer Lauro Lichius. Deze nieuwe structuur biedt de klanten van het huis een bijkomende garantie van authenticiteit en meerwaarde doordat de keurstempel van de meester systematisch in de juwelen wordt gegraveerd. Deze keurstempel werd in 2009 trouwens goedgekeurd door de Zwitserse autoriteiten.
De juwelenafdeling van het huis is internationaal uitgegroeid dankzij de samenwerking met producenten, slijpers en leveranciers van edelstenen van de hoogste kwaliteit.
www.fabiennebelnou.com
Eve Barthélémy