In the picture nl

Christmas Happening

Christmas Hapenning 23 novembre 2014Christmas Happening op zondag 23 nov. 2014

Trade Mart Brussels zorgt dat u helemaal klaar bent voor de drukste periode van het jaar!

De eindejaarsperiode is traditioneel de drukste van het jaar. Uiteraard heeft u er alle belang bij om uw collectie aan te vullen en ervoor te zorgen dat uw klanten vinden waarnaar ze op zoek zijn. Gelukkig zorgt Trade Mart Brussels dat u net voor al deze hectiek voor de dag kunt komen met goed gevulde rekken.
Be ready!
100 exposanten en 400 merken zullen ook dit jaar het beste van zichzelf laten zien en gaan de uitdaging aan om uw collectie volledig “eindejaarsproof” te maken. Het event dat plaats vindt op zondag 23 november 2014 in Trade Mart Brussels wordt gedragen door de exposanten in accessoires en kleding, gezien de perfecte symbiose tussen de twee sectoren.
Maar er is meer…
Ook juweliers vinden dit jaar hun gading
Gezien een leuk juweel hoge toppen scheert onder de kerstboom of als nieuwjaarscadeau, nodigt Trade Mart Brussels dit jaar de juwelen-, horloge-en uurwerkdetailhandelaars uit op de Christmas Happening. De klemtoon wordt gelegd op producten uit het middensegment en dat omdat de consument steeds vaker op zoek gaat naar een juweel dat betaalbaar is om vrienden of familie te verrassen.
Jingle Bells
Uiteraard komt de Kerstman op bezoek en zal hij bezoekers en exposanten verwennen met heel wat lekkers. Laat u met andere woorden volledig onderdompelen in de Trade Mart Brussels kerstsfeer en ontdek ondertussen de laatste innovaties op gebeid van mode.
Wedden dat onze exposanten u inspireren !
Voor meer informatie contacteer :

Trade Mart Brussels
Carine Grenson
Square de l’Atomium 1 BP 211
1020 Bruxelles
Tel : +(32)2 400 7 400 – www.trademart.be