Vakbeurs

Carat Plus Antwerpen 6, 7 en 8 mei

CARAT+, The World’s Premier Diamond Event, heeft aangekondigd dat meer dan 90% van haar exposanten uit de editie 2017 in mei 2018 zal terugkeren voor de tweede editie.    

 

 

 

 

 

 

Uit de meest recente cijfers blijkt een hoge tevredenheid onder exposanten en een gezamenlijke inzet om CARAT+ tot het meest succesvolle diamanten evenement ter wereld te maken, volgens de oprichter en regisseur van het evenement, Filip Van Laere.

De tweede CARAT+ voorziet 150 exposanten, waaronder een aantal interessante dienstverleners die veel grotere ruimtes in hal 1 nodig hebben. Ze zullen worden aangevuld door diamantleveranciers, fabrikanten, diamant merken en gekleurde edelsteen specialisten in Hal 4 van Antwerpen Expo.

Onze doelstelling is duidelijk: wij streven naar aanzienlijk meer bezoekers voor ongeveer hetzelfde aantal exposanten “, legt Van Laere uit. We willen het rendement op investering maximaliseren voor onze terugkerende exposanten en partners die tijdens onze eerste editie de sprong hebben gemaakt. In 2018 begrijpen we dat’ bezoekerservaring’ het sleutelwoord is voor het voortdurende succes van CARAT+, en we zijn verheugd om te zijner tijd verschillende activiteiten en partnerschappen te kunnen onthullen. Tot op heden voelen we de belangstelling van bezoekers voor de tweede editie van CARAT+ toenemen, wat een zeer positief teken is “.

Joaillier italien de renom Roberto Coin exposera sa marque éponyme à CARAT+ pour la deuxième fois en mai. Il dit : “Anvers est l’endroit où les meilleurs acteurs de l’industrie du diamant fournissent des pierres de la plus haute qualité. Après tout, Anvers possède l’une des plus grandes bourses de diamants au monde et compte beaucoup des plus grandes sociétés diamantaires. Je reviens à CARAT+ pour la deuxième fois car, l’année dernière, j’étais très heureux de faire partie d’un événement sérieux qui offrait une nouvelle occasion au monde de la bijouterie de choisir parmi la plus large sélection de diamants. »

De vooraanstaande Italiaanse juwelier Roberto Coin zal in mei voor de tweede keer zijn gelijknamige merk tentoonstellen bij CARAT+. Hij zegt: “Antwerpen is de plek waar de beste spelers van de diamantindustrie de hoogste kwaliteit stenen leveren. Antwerpen heeft immers één van de grootste diamant beurzen ter wereld en herbergt veel van de grootste diamantondernemingen. Ik kom voor de tweede keer terug naar CARAT+, omdat ik vorig jaar zeer verheugd was om deel uit te maken van dit professioneel event dat de juwelenwereld een nieuwe kans bood om te kunnen kiezen uit de breedste selectie diamanten”.

CARAT+ heeft de ambitie om de referentie in de diamant wereld te worden; het biedt een jaarlijkse ontmoetingsplek voor het kopen, netwerken en debatteren over de toekomst van de diamantindustrie. Het evenement werd gelanceerd in 2017 en trok alleen al in het eerste jaar meer dan 3.000 bezoekers en 130 exposanten aan. Partners en sponsors die zich bij CARAT+ hebben aangesloten voor de editie 2018 zijn onder meer Main Partner AWDC (Antwerpen World Diamond Centre), plus ABN AMRO; motorbedrijf, Bentley; security expert Brinks; Brussels Airlines; verzekeringsmakelaar Driesassur;’s werelds grootste autoriteit in de geologie, GIA (Gemological Institute of America) en mediaspecialist Rapaport.

Om uw toegangspas voor het evenement te reserveren, gelieve REGISTER TODAY te gebruiken via de website www.caratplusantwerp.com of e-mail info@caratplussantwerp.com.

www.caratplusantwerp.com