Vakbeurs

Bijorhca herfst 2017

Volgende editie

8 tot 11 september 2017

Pavillon 5 | Paris de Versailles

Nieuwe leiding, nieuwe dynamiek

Een van de opmerkelijke gebeurtenissen van de januari-editie van Bijorhca Paris was de aanstelling van Aude Leperre aan het hoofd van de beurs. Dit heeft de beurs een volledig nieuwe dynamiek gegeven. De scenografie werd volledig aangepast, de Fashion Trends herdacht en er ging veel aandacht naar jong talent en naar studenten van internationale mode-opleidingen. Er was ook een reeks conferenties die op een frisse manier ingevuld werden, met de lancering van een 3D village.

Het aantal bezoekers en de kwaliteit ervan bleef gelijk, met een vergelijkbaar aantal kopers ten opzichte van de januari-editie van vorig jaar, ondanks een nog steeds moeilijke economisch context.

Bezoekers op zoek naar concrete afspraken

BIJORHCA PARIS blijft een erg aantrekkelijke beurs voor alle betrokkenen uit de sector en trekt bezoekers uit alle continenten. De aanwezigheid van zowel Franse als buitenlandse kopers is een bewijs dat de organisatoren de juiste keuze hebben gemaakt om het evenement te versterken.

Deze editie waren er 12.168 bezoekers, waarvan 30% uit het buitenland, met bij de Europese landen België, Spanje en Italië op kop. Ook Japan was goed vertegenwoordigd, naast Rusland dat zijn intrede maakt in de top-10 van de landen met de meeste kopers.

De grootste groep bezoekers wordt gevormd door detailhandelaren, ontwerpers en conceptstores. Ofschoon het aanbod in dat segment in september traditioneel groter is, waren de betere juwelierswinkels sterker vertegenwoordigd. Daarnaast wonnen de fabrikanten op zoek naar materiaal, machines en diensten in het kader van hun activiteit 3 plaatsen.

 

 

Bijorhca, vakbeurs voor juweliers

Nieuwe dynamiek op Bijorhca Paris

De belangrijkste cijfers van januari 2017

 > Bijna 400 exposanten en merken

      >> 55% uit het buitenland

                >> 30 nationaliteiten

> 12.168 bezoekers

      >> 30% uit het buitenland

     >> 90 nationaliteiten

> 2 ruimtes met de nieuwste trends

> 22 conferenties

> 2 tentoonstellingen

Contact bezoekers: +33 (0)1 47 56 52 82 – info@bijorhca.com

www.bijorhca.com