Vakblad online

Jewels & Watches januari 2019

vablad voor juweliers en horlogemakers

vakblad juwelen uurwerken

Reikhalzend uitkijken naar het voorjaar

Heeft u ook zo genoten van de feestdagen of misschien net niet en had u het hopelijk veel te druk met klanten informeren, verkopen en pakjes maken.  Dat wil alleen maar zeggen dat al uw inspanningen beloond werden.  Onze ganse redactie sluit zich dan ook aan met de beste wensen voor u en uw familie, dat 2019 kommerloos en memorabel mag zijn op vele vlakken. 

En ja de feesten zijn nog lang niet gedaan, want uw vakblad Jewels & Watches zet dit jaar ook feestelijk in, want we bestaan intussen 15 jaar als referentie in onze sector.  Heeft u bepaalde merken in uw winkel die u nooit ziet verschijnen in ons blad, dan is het hoog tijd om uw leverancier op de hoogte te brengen.

Inhoudelijk voorzien we zoals van oudsher heel wat interessante en boeiende onderwerpen, zo sprokkelde collega Esther oor ons de tendensen bij elkaar voor de juiste keuze juwelen en uurwerken, maar niet alleen uw goederen zijn belangrijk, denk ook eens aan de inrichting van uw zaak. 

De missie van ons vakblad is om u zo goed mogelijk te informeren en dat willen we zeker nog vele jaren verder gaan doen, op zijn minst nog  15 extra jaren…

Wij wensen u een sprankelend en zeer ondernemend 2019 !

Ce texte est disponible en: Frans

Gérante et fondatrice du magazine Jewels & Watches Info, magazine professionnel édité pour la Belgique et le Grand Duché du Luxembourg